Hälsan kommer inifrån

Våra tjänster

Klicka på någon av våra tjänster för att läsa mer.

Pausträning
Baserat på forskning vet vi med säkerhet att stillasittande är en hälsorisk. Trots detta sitter vuxna i snitt 7-8 timmar per dag. Feelbetter kommer till din arbetsplats. Alla som ska delta på pausträningen samlas på en öppen yta, alternativt utför träningen vid sin sittplats.

Läs mer

Personlig träning
Inga mål eller drömmar är för stora. Våra Licensierade personliga tränare och hälsocoacher hjälper dig att nå dina mål. För att skapa så bra förutsättningar för dig som möjligt, har vi en öppen dialog om dina behov och önskemål.

Läs mer

 

Andningsövningar
Din andning påverkas av ditt sinnestillstånd. I vår vardag utsätts vi för många olika stressmoment. Det kan handla om press på jobbet, bilköer som aldrig tar slut, barn som ska lämnas och hämtas på fritidsaktiviteter eller ett hem som aldrig hinner tas om hand.

Läs mer

Kostrådgivning
De flesta vet att vi ska röra på oss och äta nyttigt för att må bra, men det är inte alla som vet hur och vad de ska äta för att optimera sina resultat på bästa sätt. För att klara av att hålla sin vikt krävs det att man hittar en balanserad kost som fungerar hela livet.

Läs mer

 

Föreläsning
Med sin karisma och kompetens trollbinder Besnik sin publik som ingen annan. Han delar generöst med sig av sina erfarenheter och ger många konkreta verktyg och metoder i konsten att motivera sig själv och andra.

Läs mer