Hälsan kommer inifrån

Vad är feelbetter?

Mitt intresse för hälsa kom 2009 efter att en närstående insjuknat i tidig ålder. Jag funderade länge kring varför vissa människor drabbas av ohälsa och sjukdomar och andra inte. Jag hade själv en hektisk vardag och ett arbete som innebar alldeles för mycket stress. Den stressen tog mig nästan hela vägen in i väggen, därför tog jag saken i egna händer och läste kurser inom KBT, stresshantering och psykologi för att få svar på mina frågor.

Tack vare allt jag lärt mig kunde jag börja träna och hitta en balans med rätt kost och mindre stress. Jag fann också en mening och valde att utbilda mig till personlig tränare och hälsocoach för att kunna hjälpa andra i samma situation. Och det var här idén till mitt företag Feelbetter väcktes.

Idag riktar sig Feelbetter till företag, privatpersoner och myndigheter för att förebygga och motverka stress och ohälsa. Jag hjälper också människor att hitta träningsglädje och uppnå sina drömmar vare sig det handlar om viktminskning, muskelökning eller att hitta en balans mellan vardag, fritid och jobb.

Jag arbetar ständigt med att utveckla nya metoder för en stressfri vardag och arbetsplats samt nya hälsosamma diet- och träningsprogram. Läs mer om vad jag kan erbjuda dig under våra tjänster